Форвард мадридського "Реала" Карім Бензема потрапив у справжню халепу. Окрім сексуального скандалу, він також мож бути пов'язаним з кокаїновими схемами у Франції, повідомляє Le Point.

Французькі журналісти вважають, що футболіст може бути причетним до масштабної контрабанди кокаїну з Домініканської республіки у Францію. Цей скандал має назву "Кокаїн у повітря".

Тоді до Франції прибула партія кокаїну вагою 680 кілограм на суму близько 54 млн доларів.

Гравець збірної Франції мав зв'язки із учасником того злочину, який кілька разів перебував на матчах за участю Бензема, а також фотографувався з ним.

Адвокат футболіста запевняє, що Бензема має безліч шанувальників і не може контролювати, з ким саме він фотографується, адже кожен може бути злочинцем.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні Бензема викликали французькі прокурори на допит по справі шантажу іншого футболіста Матьє Вальбуена. Бензема та колишній гравець "Ліверпуля" Джібріль Сіссе погрожували гравцю "Ліона" оприлюднити запис інтимного характеру з його участю.

Читайте також: Бензема зізнався у шантажі гравця "Ліона"

Не позаздриш зараз і жертві цієї справи. Уболівальники "Марселя" також погрожують Вальбуена через те, що він зараз грає за їхнього ворога - "Ліон".