Британський боксер Леннокс Льюїс має намір отримати громадянство РФ. Про це сьогодні повідомив заступник президента Федерації боксу Росії Андрій Рябінський у своєму Twiter.

"Леннокс Льюїс так перейнявся нашої країною, і йому так сподобалися люди, що він теж задумався про отримання російського громадянства, як Рой", - написав Рябінський.

Зазначимо, що легендарний боксер був присутній на бою за участю Повєткіна та Лебедєва.

"Леннокс Льюїс емоційно переживав. Відзначав помилки. Я домовився, що він проведе ряд семінарів для наших бійців", - додав спортивний чиновник.

Схоже, що у професійних боксерів з'явилася мода отримувати громадянство РФ. Нещодавно свій паспорт отримав американець Рой Джонс.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Читайте також: Ломаченко приїхав в Лас-Вегас на бій з мексиканцем (фото)

Зазначимо, що Леннокс Льюїс є абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі. Його ім'я присутнє у Міжнародній залі боксерської слави.