Кріштіану Роналду, який днями презентував документальний фільм про самого себе, купив приватний літак за 19 млн доларів. Про це повідомляє 101 Great Goals.

Один із найбагатіших спортсменів світу придбав собі літак бізнес-класу Gulfstraem G200. Його розробила компанія Israel Aircraft Industries.

У салоні транспортного засобу, який вміщує 10 пасажирів, є усе для більш ніж комфортної подорожі. Пасажири та члени екіпажу можуть скористатися душем, шафами, мікрохвильовкою, духовою шафою та телефоном.

Спеціально для нудьги у літаку існує розважальна система із підключенням до інтернету.

Читайте також: Тимощук та Фоменко віддали Золотий м'яч Мессі

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, останнім часом Роналду балує себе вкрай дорогими подарунками. Він став власником житла на Мангеттені вартістю близько 20 млн доларів, у якому раніше мешкав італійський мільярдер.