Академія київського футбольного клубу "Динамо" зайняла шосте місце у щомісячному рейтингу академій за версією CIES Football Observatory. Такий результат є підсумком жовтня цього року серед європейських клубів. Рейтинг складають кожного місяця.

Про це повідомляє Football Observatory.

У кінцевому рейтинги представлені ті футбольні команди, які підготували найбільше гравців, що виступають у місцевих лігах.

У верхній частині таблиці розмістився сербський "Партизан" із 78 вихованцями. Наступним йде "Аякс" із Амстердама. Він має 75 вихованців.

Читайте також: "Динамо" придивляється до білоруського півзахисника

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також у таблиці присутні і представник української Прем'єр ліги. Шосту сходинку рейтингу займає київське "Динамо". Академія клубу підготувала 52 вихованця. 11 з них продовжують грати у складі "біло-синіх" та захищати кольори команди. Іншим представником України став донецький "Шахтар". Він посів 12 позицію. Академія донеччан вивчила 44 вихованця. П'ятеро з них залишились грати у складі "гірників".

Загалом для рейтингу зібрали та проаналізували наявність власних вихованців у 460 клубах. Тут представлені команди із 31-ї футбольної ліги Європи.