Чемпіон світу з перегонів Формули-1 30-річний британець Льюїс Хемілтон потрапив в дорожньо-транспортну пригоду. Інцидент стався під час його перебування в Монако.

Про це гонщик повідомив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

ДТП сталось в ніч на 9 листопада.

Пілот команди Мерседес розповів, що пошкодив автомобіль під час невеличкого зіткнення з нерухомим автомобілем.

Британський спортсмен порадився з командою та своїм особистим лікарем і вирішив повернутися додому, щоб трохи відпочити.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Всі роблять помилки, але важливо вчитися на них та рости", - написав він.

Читайте також: У Формулі-1 скасували практичні заїзди через ураган (відео)

Хемілтон наголосив, що цей інцидент жодним чином не вплинув на нього та його здоров'я. Він направляється літаком до Бразилії і готується до участі у місцевому Гран-прі. Етап перегонів почнеться 13 листопада.

Нагадаємо, в кінці жовтня Хемілтон достроково оформив чемпіонство у Формулі -1. Це сталось після тріумфу на Гран-прі США. Цей етап перегонів став унікальним в цьому сезоні. Через ураган в Остіні кваліфікацію та гонку провели в один день.