Напередодні матчу Україна-Словенія вітчизняний футбольний експерт Віктор Леоненко висловився стосовно самого поєдинку та деяких його учасників. Під дивне порівняння потрапив футболіст донецького "Шахтаря" В'ячеслав Шевчук.

Про це повідомляє Спорт bigmir)net.

"Шевчук - це олень. Причому Шевчук так не відбирає м'яч, як Ротань. Ротань у нас постійно в контакті з ногами, з м'ячем, з гравцями, тому що він в центрі і все йде через нього", - розповів експерт.

"А Шевчуку набагато простіше. У нього завдання пробігти, діагональ десь підстрахувати. Тим більше ви не забувайте, що Шевчук грає в "Шахтарі", а, як ми знаємо, "Шахтар" особливо не відбирає, він з м'ячем в основному працює", - додав Леоненко.

Нагадаємо, Віктор Леоненко неодноразово висловлювався із неадекватною критикою а адресу українських і не тільки футболістів та тренерів.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Женя, рвеш "Реал", рви і Словенію - Мілевський до Коноплянки

Збірна України зіграє вже завтра свій перший матч плей-офф до Євро-2016 у Львові.