Головна надія збірної України у матчі проти Словенії Євген Коноплянка розповів про настрій перед наступним матчем плей-офф Євро-2016. Коментарі футболіста цитує Канал 24.

"Завтра нас влаштує лише перемога. Я і уся команда віддамо на полі усі сили. Я вам це гарантую, адже команда ретельно готується до матчу", - розповів Коноплянка.

Він також запевнив, що не матиме проблем з адаптацією після ігор за "Севілью". І розповів про особисту дуель із голкіпером суперника.

"До слова, у мене є боржок, після того як не забив пенальті Хандановічу в Лізі Європи", - зазначив Євген.

Коноплянка розповідає, що у команді суператмосфера перед боєм. Він дуже скучив за друзями по збірній. Також 25-річний вінгер згадав про матч між цими збірними у 1999 році.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Це було дуже давно і ми не маємо жодного тиску. У 1999 році я футболом навіть не займався", - сказав футболіст "Севільї".

Читайте також: Леоненко порівняв Шевчука з оленем

Нагадаємо, матч Україна-Словенія пройде завтра у Львові. Матч відповідь відбудеться 17 листопада у Маріборі. Переможець цієї зустрічі поїде на Чемпіонат Європи до Франції.