Через чисельні теракти у Парижі футболісти збірної Німеччини та увесь тренерський штаб вимушено провели ніч у приміщенні стадіону Парк Де Франс. Про це повідомляє видання Goal.com.

Після закінчення поєдинку з'являлась інформація, що футбольна команда залишила стадіон, але все ж таки Бундестім знаходився на території арени до самого ранку.

Вранці команду у супроводі охорони відвезли до аеропорту Шарля Де Голля, звідки вона і вилетіла до Німеччини.

На вівторок німецькі футболісти запланували товариську гру проти збірної Нідерландів, але наразі невідомо, чи відбудеться ця гра, адже усі члени колективу перебувають у пригніченому стані.

Також скоріше за все не відбудеться ще один товариський матч. Збірна Франції мала зіграти проти Англії на Вемблі. Однак французькі футбольні чиновники поки ні про що офіційно не повідомляли.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Події у Парижі ставлять під загрозу Євро-2016 - італійський футболіст

Нагадаємо, під час матчу Франція-Німеччина, який, до речі, закінчився перемогою господарів із рахунком 2:0, у Парижі відбувалися страшні теракти. Ісламські радикали стріляли із автоматів у людей. Загинули більше 150 осіб.