У Зимній Воді, що у Львівській області, 22 листопада відбудеться товариській турнір "Ветерани футболу – воїнам АТО". Він пройде на стадіоні "Хіни Арена".

Про це повідомляє прес-служба львівського футбольного клубу "Карпати".

У турнірі візьмуть участь чотири команди. Це будуть ветерани ФК "Карпати", ветерани ФК "Верховина" із Зимної Води та ветерани ФК "Сихів-Зубра". Бійці АТО стануть четвертою командою, яка виступатиме на змаганнях.

Керівників клубу ветеранів клубу "Карпати" Ігор Кульчицький розповів, що ініціаторами турніру були учасники АТО, які повернулися у відпустку з місць бойових дій.

"Проведемо маленькі змагання, щоб хлопці трішки відпочили, адже зараз їм потрібен, насамперед, моральний спокій", - сказав він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Читайте також: Українська збірна провела перше тренування в Словенії (фото)

Львівські "Карпати", за його словами, відгукнулися з радістю на таку пропозицію, адже клуб постійно підтримує армію і воїнів АТО.

У складі "зелено-білих" зіграють такі гравці, як Стронціцький, Чижевський, Покладок, Гурка, Луцишин, Вовчук, Лапко, Різник та багато інших колишніх гравці львівського клубу.