Сьогодні в Запоріжжі на "Славутич-Арені" відбувся матч 15-го туру української футбольної прем'єр-ліги (УПЛ), в якому "Шахтар" переміг "Волинь" (4:0). У донецької команди м'ячі забивали: Марлос (2), Ісмаїлі і Гладкий.

Це вже дев'ята перемога поспіль "Шахтаря" в цьому сезоні і дванадцята всього. Донецький клуб, як і раніше, лідирує в чемпіонаті, випереджаючи київське "Динамо" за рахунок перемоги в особистій зустрічі.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу так прокоментував цю перемогу: "Задоволений виступом своїх футболістів, а особливо грою в атаці. Хотілося б повторити те, що я неодноразово говорив: в українському чемпіонаті ми демонструємо найвидовищніший футбол. Не даремно його оцінили і на європейському рівні. Ми демонструємо такий футбол завдяки техніці наших гравців, і це подобається публіці".

Читайте також: Луческу зібрався до Туреччини

Нагадаємо, 25 листопада у Львові "Шахтар" зіграє матч Ліги чемпіонів проти мадридського "Реала".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще