Після 13 туру англійської Прем'єр Ліги турнірну таблицю сенсаційно очолив "Лестер Сіті". Команда Раньєрі скористалася помилками суперників та зайняла одноосібне перше місце.

"Лиси" на виїзді розгромили напівмертвий "Ньюкасл" із рахунком 0:3. Голи забили Оказакі, Ульоа та 12-й м'яч у чемпіонаті записав на свій рахунок Джеймі Варді.

Команди, які перед цим туром випереджали "Лестер" - "Ман Сіті" та "Арсенал", свої матчі програли. "Ліверпуль" на виїзді нещадно розбив манчестерський клуб 1:4, а "каноніри" безславно поступилися "Вест Бромвичу" 2:1.

Ще перед початком сезону ніхто і не міг подумати, що скромний "Лестер" стане лідером найсильнішої ліги у світі. Такі явища у футболі трапляються, але на початку сезону, коли команди ще не встигли набрати хід.

Цікаво, і те, що менше року тому "Лестер" був абсолютним аутсайдером АПЛ. Команда відставала від усіх конкурентів на десяток балів, але навесні "лисиць" понесло. Вони піднялися до середини турнірної таблиці.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читайте також: "Барселона" нищить "Реал" на його полі

Зазначимо, що сенсаційно низьку 15-у сходинку займає лондонський "Челсі". Це, навіть враховуючи перемогу у останньому матчі над "Норвичем" 1:0.