УЄФА призначила іспанську бригаду арбітрів на матч київського "Динамо" в гостях проти "Порту", який відбудеться у вівторок, 24 листопада.

Головним суддею поєдинку буде Карлос Веласко Карбальо, 44-річний інженер з Мадрида, пише Сегодня.

Карбальо є одним з найбільш досвідчених європейських футбольних арбітрів. Він обслуговує міжнародні матчі з 2008 року, і за цей час йому доводилося судити вже чотири матчі за участю українських клубів.

Читайте також: Фанати "Динамо" обурені низькою відвідуваністю стадіону (відео)

Зокрема, в березні поточного року Карбальо судив перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи "Евертон" - "Динамо", який закінчився перемогою англійського клубу з рахунком 2:1.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Крім цього, двічі йому доводилося працювати на матчах "Шахтаря" в Лізі чемпіонів. У 2010 році він судив переможний матч з "Партизаном" (1:0), а в 2012-му - невдалий поєдинок проти "Челсі" (2:3).

Карбальо також відомий тим, що став суддею першого матчу на реконструйованому НСК "Олімпійський" збірних України та Німеччини, який завершився з рахунком 3:3.