Українська тенісистка, перша ракетка країни, Еліна Світоліна розповіла про плани на наступний рік, а також згадала найважливіші матчі в минулому сезоні.

"Завдання на наступний сезон - це підсумковий турнір в Сінгапурі, топ-8. Хочу також набратися великого досвіду на високому рівні. Вже час обігравати гравців з топ-5 і рухатися вперед", - цитує Світоліну телеканал "UA:Перший".

"У попередньому сезоні пригадуються матчі з Суарес-Наварро, був дуже напружений поєдинок, я його виграла. Були матчі з Плішковою, наприклад, в Ухані. Там я програла, але все вирішив буквально один м'яч. Подібні ігри дають чимало інформації для роздумів", - сказала українка.

Читайте також: На супертурнірі у Китаї українська тенісистка здобула історичну перемогу

21-річна Еліна Світоліна в цьому сезоні оновила свої досягнення на всіх турнірах "Великого шолома" і зробила прорив у світовому рейтингу, піднявшись на 15 місце.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще