Головна зірка інтимного скандалу останнього місяця Матьє Вальбуена відкрив очі громадськості на деякі деталі своєї справи. Журналістам Le Monde він розповів, що його партнер по збірній Карім Бензема не наполягав на сплаті грошей.

"Коли я розповів Каріму про те, що мене шантажують, він зауважив, що у такій ситуації перебував нападник Джібріль Сіссе. Тоді він заплатив гроші, а я сказав, що не буду", - сказав футболіст "Ліона".

Він додав, що Карім його друг і не вчинив би погано. У розмовах між двома футболістами Бензема не був категоричним та не ставив акцент на грошах.

"Під час судової справи я заспокоїв Бензема, але додав, що не можу спростовувати його вину. Це компетенція суддів. Його вина зрештою не доведена", - додав 31-річний француз.

Зазначимо, що зараз по цій справі під вартою перебувають троє осіб. Один з них є знайомим Бензема, з яким він намагався домовитись.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, обох футболістів відсторонили від матчів національної збірної Франції саме через цей скандал.

Читайте також: "Реалу" заборонили купувати нових гравців

Карім Бензема взагалі переживає чорний період у своєму життю. Правоохоронці пов'язували його із наркобізнесом, а під час останнього матчу за "Реал", він крім того, що програв "Барсі" 0:4, ще і плюнув під час виконання гімну. Футбольних чиновників обурив цей епізод.