Італійський спеціаліст Карло Анчелотті має стати наступним тренером мюнхенської "Баварії". 56-річний чоловік стане заміною для Пепа Гвардіоли, який зібрався до Англії.

Про це повідомляє іспанське радіо Cadena.

Гвардіола все ніяк не може визначитись із майбутнім у Мюнхені. Він пообіцяв оголосити про продовження контракту після зимових свят, але вже зараз західні ЗМІ відправляють 44-річного тренера у "Манчестер Сіті".

Керівники "Баварії" хочуть у разі потреби посадити у тренерське крісло не менш досвідченого спеціаліста. Анчелотті ідеально підходить для цієї роботи, адже у "Реалі" він виграв для команди десятий Кубок Чемпіонів.

Щодо ймовірного уходу Гвардіоли висловився чиновник із "Баварії" Франц Бекенбауер. Він заявив, що розрив відносин між іспанцем та німецькою командою стане ганьбою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Читайте також: Карім Бензема ризикує пропустити домашній Чемпіонат Європи

Нагадаємо, Пеп Гвардіола тренує мюнхенців вже третій сезон. Із командою він двічі ставав чемпіоном Німеччини, але у Лізі Чемпіонів гучно вилітав у півфіналах.

Деякі іспанські ЗМІ заявляли, що іспанець може очолити навіть мадридський "Реал", який без сумнівів дасть Бенітесу можливість попрацювати максимум до кінця сезону. Світову славу Гвардіола здобув граючи та тренуючи головного ворога "Реала" - "Барселону".

Зазначимо, що Анчелотті, якого "Реал" звільнив цього літа часу дарма не витрачає. Він встиг зіграти епізодичну роль у новому фільмі "Стартрек".