Легендарний захисник "Манчестер Юнайтед" Гарі Невілл, який наразі є експертом SkySports, отримав першу у житті тренерську посаду. 40-річний англієць очолив іспанський клуб "Валенсія".

Про це повідомив офіційний сайт "кажанів".

Відомо, що Невілл тренуватиме "Валенсію" щонайменше до кінця поточного сезону. Він замінив у тренерському кріслі Нуну Ешпіріту Санту. Під керівництвом португальця "кажани" перебували на дев'ятому місці у чемпіонаті та на третьому місці у групі ЛЧ.

Невілл рятуватиме становище разом зі своїм братом Філом Невіллом, який раніше був помічником головного тренера в "Евертоні". Завданням для англійця стане повернення команди у зону Ліги Чемпіонів.

Офіційна презентація нового тренера відбудеться завтра.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Перший матч у новому клубі стане справжнім випробуванням для англійця, адже його команда вдома прийматиме "Барселону".

Читайте також: Хачеріді продадуть "Боруссії" за 10 млн євро

Зазначимо, що футболістам "Валенсії" буде досить цікаво працювати під керівництвом Невілла з розумової точки зору, адже спеціаліст відомий своїми досить глибокими розборами аспектів гри номер один у світі.

Гарі Невілл є вихованцем манчестерського клубу. Старт своєї кар'єри він розпочав у великому "Класі 92" разом із Бекхемом, Кантона, Сколзом та Гіггсом, який, до речі, помічник ван Гаала у МЮ.