Німецький наставник "Ліверпуля" Юрген Клопп під час вчорашнього поєдинку Кубку Ліги довів, що він дійсно маг. Тренер не лише налаштував команду на розгромну перемогу, а й проявив екстрасенсорні здібності.

Під час телевізійної трансляції режисери вирішили нагадати глядачам, що на вихідних вони побачать матч "Ліверпуля" проти "Ньюкасла". У той час на екрані крупним планом був Клопп. Він махнув рукою і напис зник у ту саму мить.

Футбольна громадськість одразу пригадала іншого чарівника червоної команди - Рафаеля Бенітеса. Іспанець під час роботи в "Ліверпулі" також зробив дещо подібне.

Читайте також: Диявольський підкат від колумбійського футболіста (відео)

Зазначимо, що матч закінчився розгромною перемогою гостей Саутгемптона 1:6. У "Ліверпулі" хет-трик зробив Дівок Оріджі, двічі забив Деніел Старрідж та один м'яч на рахунку Джордона Айба. За "святих" на першій хвилині забив Садіо Мане.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У півфіналі Кубку англійської ліги гратимуть "Ліверпуль", "Манчестер Сіті", "Сток Сіті" та "Евертон".