Лідер донецького "Шахтаря" Алекс Тейшейра здивував своїх прихильників російським триколором.

Фанати з подивом сприйняли появу прапора РФ в описі до фотографії на сторінці в Instagram Тейшейри.

Півзахисник зробив фото святкування команди в літаку після тріумфального матчу з "Карпатами", в якому "гірники" розгромно перемогли, а "Шахтар" став зимовим чемпіоном України.

"Хороша гра", - написав Тейшейра поруч з фото, після чого вирішив перерахувати країни футболістів, які зображені на фото - Бразилія (Марлос, Фред, Дентіньо, Ісмаїлі) Україна (Ордець, Степаненко, П'ятов, Кривцов, Каніболоцький, Кобін), Аргентина (Ферейра), Грузія (Арабідзе) і Хорватія (Едуардо, Срна).

На жаль, між скороченнями "BR" і "UA" Алекс пропустив пробіл, тому Instagram замінив поєднання букв RU на російський прапор.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Читайте також: "Шахтар" без проблем перемагає "Карпати"

Читачі аккаунта бразильця в мобільній версії, побачили це і збунтувалися. "Чому прапор Росії?" - запитують фолловери Тейшейри.

Ця помилка, на прикрість, може посилити напругу навколо проблеми з невизначеною політичною позицією клубу.