Півзахисник "Барселони" Хав'єр Маскерано нарешті вирішив усі свої проблеми із іспанськими податківцями. Сьогодні місцеві судді винесли вирок аргентинському футболісту, повідомляє Cadena SER.

Нещодавно гравець визнав себе винним у несплаті податків. У 2011 та 2012 роках він через підставні фірми приховав від держави близько 1,6 млн євро. Наразі він вже повністю сплатив ці гроші, але цього для відпущення гріхів мало.

Іспанські судді також змусили гравця збірної Аргентини заплатити штраф у розмірі 816 тисяч євро. Маскерано також присудили до 12 місяців позбавлення волі за фінансові махінації, але на щастя футболіст зможе продовжувати грати.

31-річному футболісту дуже пощастило із іспанськими законами. Річ у тім, що у Королівстві можна не сидіти у в'язниці тим злочинцям, термін ув'язнення яких не перевищує два роки, а порушення не було насильницького характеру.

Читайте також: Восьмеро чиновників ФІФА признали, що брали хабарі

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Зазначимо, що проблеми із податками є поширеною хворобою у "Барселоні". Двох головних зірок клубу Мессі та Неймара також звинувачують у махінаціях. Правоохоронці поки не довели провину футболістів, але відомо, що через свої проблеми вони можуть залишити столицю Каталонії.