Капітан "Ліверпуля" Джордан Хендерсон, який лише нещодавно відновився після травми, зіткнувся з новою проблемою. У футболіста проблеми із п'ятою, через яку він буде мучитись усе життя.

Про це повідомляє The Guardian.

Англієць лікує свою ногу вже протягом трьох місяців, але лише на минулому тижні вперше зіграв під керівництвом Юргена Клоппа. Виявляється, що лікарі нічим не допоможуть Хендерсону і він терпітиме біль протягом усього життя.

"Мені було дуже важко дізнатися про таке. Коли в тебе звичайна травма, ти хоча б знаєш термін відновлення, а у моєму випадку повна незрозумілість. Наразі я можу грати у футбол і віддаватиму усі сили на полі", - розповів 25-річний футболіст.

У матчі з валлійцями капітан вийшов у другому таймі. Очікується, що і матчі проти "Ньюкасла" він також не проведе на полі усі 90 хвилин.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: АПЛ: "Челсі" знову програє, а "Лестер" знову лідер

Зазначимо, що Хендерсон є вихованцем футбольної академії "Сандерденда". У 2011 році представники "Ліверпуля" були враженні його грою та заплатили "чорним котам" 20 млн фунтів. Спочатку Джордан не міг заграти у новому клубі, але згодом набрав форму. У цьому сезоні він став капітаном команди замість Стівена Джеррарда, який зараз підкорює США.