Відомий російський коментатор Василь Уткін удостоївся вчора честі працювати на матчі Ліги Чемпіонів "Байєр"-"Барселона". Матч був непринциповим і нудним, і від цього сам футбольний експерт також ледь не заснув.

Деякі фрази напівсонної людини просто шокували.

"Здавалося, що сили будуть закінчуватись у наших, а сили кінчаються у французів", - у матчі грали німецька та іспанська команди. Хто наші?

"Ми завжди обговорюємо, що це інші батьки втомилися. Це неможливо", - ще одна порція ахінеї.

"Схоже, що "Барселона" виходить з другого місця в групі, залишаючи позаду МЮ", - "Барса" давно гарантувала собі першу сходинку, а "Юнайтед" грав в іншій групі.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Слід зазначити, що глядачі слухали цю маячню останні десять хвилин першого тайму. Після свистка на перерву Уткін навіть подумав, що матч закінчився. Але на другий тайм він все ж прокинувся.

"Вибачте. Я ледь не заснув у першому таймі. Розумію, що вам байдуже, але були на це причини. У другому таймі виправлюся", - повідомив Уткін у своєму Twitter.

Читайте також: Шанси "Динамо" перемогти у Лізі Чемпіонів - 100 до 1

Зазначимо, що неадекватні коментарі росіян під час футбольних матчів є фішкою місцевих телеканалів. Деякі російськомовні люди з інших країн спеціально дивляться матчі на каналах РФ, щоб посміятися. Головними неадекватами є той самий Уткін та Георгій Черданцев, який полюбляє кричати, наче істеричка.