Португальський "Порту" вчора увечері поступився у Лондоні "Челсі" 2:0 та вилетів з Ліги Чемпіонів. Фанати команди не на жарт розлютилися через невдалу гру та були готові повбивати футболістів.

"Теплий" прийом публіка влаштувала футболістам у португальському аеропорті, куди після гри повернулись футболісти. Фанати кричали "Ганьба!" та здавалося, що навіть хотіли побити гравців.

До справи вимушено втрутилась поліція. Стражі порядку заспокоювали оскаженілу публіку і у самому терміналі і біля входу до автобусу.

За останні шість років "Порту" вже вчетверте залишає свою публіку без Ліги Чемпіонів навесні. До цього клуб чотири роки поспіль грав у плей-офф, а у 2004 році виграв турнір під керівництвом Жозе Моуріньо.

Фанати клубу вимагали відставки головного тренера Хулена Лопетегі ще після поразки від "Динамо". У внутрішньому чемпіонаті команда йде на другому місці, поступаючись "Спортингу".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читайте також: Суркіс продасть Ярмоленка

"Порту" розпочав цьогорічну єврокубкову кампанію досить непогано. Нічия з "Динамо", перемога над "Челсі" та шість очок у матчах проти "Маккабі". Португальці очолили групу G після чотирьох ігор.

Але потім команду понесло і вона програла два фінальних матчі з однаковим рахунком 2:0. Вдома "дракони" капітулювали перед киянами, а вчора на виїзді програли "Челсі".

Сезон ще не втрачений для "Порту". Команда має шанс реабілітуватися, адже гратиме у Лізі Європи. Для неї цей турнір є досить престижним (на відміну від умовного "Манчестер Юнайтед"). Португальці в останній раз вигравали цей трофей у 2011 році.