Карім Бензема точно не допоможе збірній Франції на домашньому Євро-2016. Форварда мадридського "Реала" вигнали з національної команди через інтимний скандал навколо Матьє Вальбуена.

Про це повідомляє Спорт bigmir)net.

Ініціатором такого рішення став голова Федерації футболу Франції Ле Грет. З цього приводу він зібрав сьогодні прес-конференцію і урочисто повідомив погану для Каріма звістку. Грет також додав, що це виключно його особисто рішення.

Бензема напевно дуже неприємно, адже він набрав непогану форму останнім часом. У Лізі Чемпіонів француз навіть оформив хет-трик. Але 27-річному футболісту варто шукати позитив у відстороненні. Тепер він може зосередитись на виступах за "Реал" і довести збірній, що у ньому помилялись.

Читайте також: Марко Ройс відмовив "Барселоні" через власну скромність

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Поки ще невідомо, чи дійсно Бензема невинний. Вальбуена не тримає зла на товариша, але й не спростовує його провину. Правоохоронці не мають доказів його вини, а адвокат футболіста запевняє, що його клієнт чистий. Виходить, що Бензема покарали без доведеної провини.

Зазначимо, що вигнання футболістів зі збірної Франції справа звична. Минулий ЧС пропустив Самір Насрі, через негативний вплив на роздягальню, а на світовому форумі 2010 року вигнали Ніколя Анелька. Він облаяв головного тренера.