Зірковий нападник "Манчестер Сіті" Рахім Стерлінг здивував партнерів по команді та усю англійську громадськість своїм скромним авто. Футболіст збірної Англії їхав на тренування у салоні нового Smart Fortwo Grandstyle.

Про це повідомляє iSport.

Раніше 21-річний гравець пересувався виключно на дуже дорогих авто. Його неодноразово бачили за кермом Range Rover за 100 тисяч фунтів та позашляховика Mercedes за 120 тисяч. Але цього разу Стерлінг вирішив покататися на смарткарі вартістю усього 12 тисяч фунтів.

Невідомо, що саме надихнуло футболіста пересісти на авто для простих смертних. Можливо він просто піклується про навколишнє середовище.

Зазначимо, що Стерлінг заробляє у "Сіті" 180 тисяч британських фунтів на тиждень, тож у місяць він може купувати більше 60 таких машин.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Читайте також: Бекхем зустрів зірку фанатів "Сіті" (фото)

Рахім Стерлінг перебрався у "Сіті" з "Ліверпуля" цього літа. Перед цим нападник вимагав від колишнього клубу підвищення зарплати, але боси на його вимоги не повелися.

У новій команді 21-річний англієць став справжнім лідером. Він провів просто феноменальний матч у ЛЧ проти "Боруссії" Д. Його команда перемогла 4:2 та вийшла у плей-офф з першого місця. Стерлінг двічі забив та віддав одну ефективну передачу.