Півзахисник "Шахтаря" і збірної України Тарас Степаненко не бачить нічого поганого в тому, що він цього літа відпочивав з родиною в окупованому Росією Криму. Правда, футболіст не впевнений, що поїде туди в наступному році.

Про це він розповів "ПроСпорт-ТСН".

"Для нас Крим - це Україна. У нас там є нерухомість в Ялті, яку ми купили, ще до анексії. Ми зробили там ремонт, це наш куточок, який ми дуже любимо", - зізнався Степаненко.

При цьому гравець "Шахтаря" розповів, що сім'я туди дуже важко добиралися. Дружина з дітьми їхала на поїзді до Херсона, а потім машиною на Крим. На кордоні в черзі довелося стояти 5 годин.

"Багато людей звинувачують нас за те, що ми їздимо до Криму, але там всі продукти наших українських виробників на полицях" - спробував виправдатися Степаненко на численні звинувачення в соцмережах. Там вболівальники звинувачували футболіста у відсутності громадянської позиції.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Читайте також: Роналду вечеряє жебрацькою їжею (фото)

За словами Степаненка, він вже думає, а чи варто відпочивати там в наступному році. Каже, що якщо Україна не буде постачати туди свої продукти і ускладнить умови проїзду в Крим, то його сім'я відмовиться від поїздок на півострів.

Нагадаємо, що крім Степаненко цього літа в Криму відпочивали й інші відомі спортсмени України. Наприклад, гравці збірної і "Шахтаря" Андрій П'ятов та Ярослав Ракицький, наша олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова, стрибун у воду Ілля Кваша.