Організатори Євро-2016 гарантують гостям Франції безпеку на футбольному святі. Сьогодні міністр спорту країни Патрик Каннер повідомив, що проведення турніру такого масштабу стане потужною відповіддю на нещодавню атаку терористів.

Про це повідомляє Sky News.

"Євро-2106 стане найбільшим спортивним змаганням у Франції наступного року. Безпека гостей на турнірі є пріоритетом для нас. Проведення турніру стане рішучим кроком у боротьбі з "Ісламською державою", яка намагається зруйнувати світ", - повідомив Каннер.

Також він особисто звернувся до громадян Британських островів та Ірландії. Мешканці цих країн більш за всіх бояться летіти до Франції. На футбольних полях зіграють одразу чотири представника островів - Англія, Уельс, Північна Ірландія та Ірландія.

"Я хочу звернутися до усіх британців. Не бійтеся їхати до нашої країни. Ми гарантуємо вам безпеку. Давайте разом відсвяткуємо велику футбольну подію та продемонструємо дружбу наших народів усьому світу", - додав спортивний чиновник.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Особливу увагу Каннер приділив валлійцям та північним ірландцям. Ці збірні вперше за кілька десятків років гратимуть на великому змаганні, а фанати не мають права пропустити таку подію.

Раніше французькі правоохоронці повідомили, що особливу увагу безпеці вони приділятимуть Парижу. Саме у столиці пройде відкриття та закриття Євро. Також силові структури охоронятимуть фан-зони в інших 10 містах.

Читайте також: Україна на Євро-2016 заробить мінімум 8 млн євро

Нагадаємо, 12 грудня о 19:00 у Парижі пройде жеребкування турнірної сітки Чемпіонату Європи. Україна, яка представляє другий кошик, дізнається імена своїх суперників.