Керівництво луцької "Волині" повністю переходить на виплату гонорарів футболістам у національній українській валюті. Таким чином і футбольний світ відчуватиме на собі усі коливання іноземних валют.

Про це повідомляє Sport Arena.

Нову практику у "Волині" запровадили ще у минулому сезоні. Тоді деяким гравцям виплачували частину зарплати у доларах, а решту у гривнях. Відтепер футболісти будуть бачити лише гривні із чітко закріпленим курсом.

Таким нововведенням не зраділи у команді. Дехто вже збирається на вихід. Але ж керівники ввели систему мотивації. Гравці отримають солідні премії у разі потрапляння до Єврокубків.

Читайте також: Гравець "Шахтаря" виправдався за відпочинок в Криму

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зазначимо, що зараз команда Кварцяного йде на п'ятій сходинці турнірній таблиці та відстає від "Дніпра" на один бал. Тож "Волинь" має усі шанси зіграти у Лізі Європи наступного року.

Нагадаємо, що управлінці луцької "Волині", так само як і ще декілька українських клубів, мають проблеми зі своєчасною виплатою гонорарів.