Головний тренер футбольної збірної України Михайло Фоменко чекає на важкі матч в груповому турнірі Євро-2016.

Про це пише "Чемпіон".

При цьому він не особливо хотів коментувати жеребкування фінальної частини Євро-2016, оскільки його контракт з національною командою вже завершився, а новий наразі не підписаний.

"Сильна група. Що Бог дав, то ми й маємо. Не поїхав в Париж, бо ще не відомо, чи 18 грудня затвердять мене на виконкомі ФФУ", - заявив формально колишній і потенційно новий тренер збірної.

Фоменко дуже обережно прокоментував збірні Німеччини (чинний чемпіон світу) та Польщі. За його словами, ці команди боролися в одній відбірковій групі Євро-2016 і показали високий рівень футболу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Те, що ми раніше вдало грали з Польщею та Німеччиною - це вже історія. Вони вийшли на новий рівень. Якщо з ними грати, то варто серйозно готуватися. Північна Ірландія, команда, що грає в більш англійський футбол, а він не простий. Вони зайняли перше місце в групі. Простих суперників в нашій групі немає", - оцінив наших суперників Фоменко.

Читайте також: З ким Україна зіграє на Євро-2016

Нагадаємо, збірна України зіграє на Євро-2016 в групі С. Нашій команді у цій групі будуть протистояти Німеччина, Польща і Північна Ірландія.

Додамо, що 18 грудня має відбутися засідання виконкому ФФУ, на якому федерація обере нового тренера для збірної України. Більшість експертів вважають, що ним буде той таки Михайло Фоменко. Жодного відомого конкурента у нього наразі немає.