На груповому етапі Євро-2016 футбольна збірна України потрапила в групу С, де зіграє з Німеччиною, Польщею та Північною Ірландією.

Це стало відомо сьогодні за підсумками жеребкування фінального турніру чемпіонату Європи-2016 в Парижі. Турнір пройде влітку наступного року у Франції.

У ході жеребкування 24 збірні були розподілені по шести групах. Найсильнішою групою, так званою, "групою смерті" фахівці називають квартет D, куди потрапили збірні Іспанії, Чехії, Туреччини та Хорватії. Збірна Росії потрапила до групи В, де її суперниками будуть Англія, Уельс і Словаччина.

Читайте також: Україна на Євро-2016 заробить мінімум 8 млн євро

Українці стартують на чемпіонаті Європи матчем проти збірної Німеччини. Гра відбудеться 12 червня в Ліллі. 16 червня наша команда зіграє проти Північної Ірландії в Ліоні. Завершальний поєдинок у групі українці проведуть 21 червня в Марселі. Наш суперник - Польща.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

За підсумками групового етапу по дві кращі команди з кожної групи плюс чотири кращі володаря третіх місць вийдуть у плей-офф.