Головний тренер "Ліверпуля" та один із найемоційніших спеціалістів світу Юрген Клопп відправився до клініки Алдер Хей разом зі своїми футболістами. Там футбольний колектив привітав з новорічними святами маленьких пацієнтів.

Про повідомляє офіційний сайт "Ліверпуля".

Німецький наставник зарядив своїм позитивом не лише дітей, але і весь персонал клініки. 48-річний тренер весело грав на іграшкових маленьких барабанах, що виглядало дуже кумедно. Йому допомагали, граючи на маленькій гітарі, капітан команди Джордан Гендерсон та молодий футболіст Джордон Айб.

"Це мій перший рік у Англії та перший візит до цієї клініки. Я неймовірно щасливий, адже дарую хворим дітям позитив та надію на одужання", - емоційно розповів Клопп.

Читайте також: Моурінью звільнили через конфлікт з гравцями

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зазначимо, що футболісти "Ліверпуля" кожного року відвідують клініку Алдер Хей, розважають дітей та дарують їм подарунки.

Клопп прийняв "Ліверпуль" близько двох місяців назад. Команда лише набирає форму, але вже встигла перемогти "Челсі" та "Манчестер Сіті".