Молодий нападник харківського "Металіста" Назар Малиновський підписав контракт із португальським клубом. 17-річний українець виступатиме за команду "Авеш".

Про це повідомив офіційний сайт "Металіста".

Нападник гратиме у другій за силою португальський лізі протягом наступних трьох років. Саме на такий термін футболіст молодіжного складу харків'ян підписав контракт.

Поки невідомі усі тонкощі переходу, але швидше за все для футболіста "Авеш" стане перевалочним клубом. Команда йде на 16 місці у португальській "Сегунді" та має невеликі шанси вийти в еліту. У Португалії навіть гранди дають шанси молодим футболістам і нерідко хлопці з нижчих ліг вириваються у провідні команди.

Читайте також: Роналду вкладе 37 мільйонів євро в готельний бізнес

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Малиновський став вже котрим молодим українцем, який вирішив будувати кар'єру в Європі. Влітку 18-річний гравець "Карпат" Мар'ян Швед став футболістом резервної команди "Севільї".