Президент французького клубу ПСЖ Нассер Аль-Хелаїфі спростував чутки про те, що до його команди влітку має приєднатися Кріштіану Роналду. За його словами, парижанам вистачає гравців світового рівня.

Про це пише Goal.com.

"Роналду - це великий футболіст, але він нам ні до чого. Я повністю задоволений нашим складом. За команду грає Ді Марія та інші топ-футболісти", - розповів арабський шейх.

Також він додав, що має прекрасні відносини з керівником "Реала" Флорентіно Пересом, але не вів з ним переговорів стосовно покупки Роналду. Аль-Хелаїфі зазначив, що португалець має ще 2,5 роки за контрактом з мадридцями.

Читайте також: Незабаром Моурінью замінить ван Гала в МЮ

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що європейські ЗМІ нещодавно писали про те, що Роналду може влітку переїхати до столиці Франції. ПСЖ пропонує йому заробляти близько 20 млн євро на рік, а сам футболіст потребує чергового виклику у кар'єрі.

Окрім ПСЖ Роналду також мріє повернути "Манчестер Юнайтед". Але англійці більше схиляються до партнера португальця по клубу - Гарета Бейла. Він на чотири роки молодший.