Головний тренер азербайджанської "Габалі" Роман Григорчук став переможцем престижної премії "Тренер року" за версією представників ЗМІ Азербайджану.

Про це пише futbolxeber.az.

Під керівництвом українського фахівця "Габала" вперше у своїй історії зуміла вийти в груповий етап Ліги Європи і виграла бронзу чемпіонату Азербайджану.

Роман Григорчук - один з найперспективніших українських футбольних тренерів. Ім'я собі він зробив у Латвії, в клубі "Вентспілс". Потім він успішно працював в одеському "Чорноморці", який вивів у фінал Кубка України і плей-офф Ліги Європи. Григорчука називали претендентом на роботу головним тренером у "Дніпрі" та київському "Динамо".

Читайте також: Фоменко збирається виграти Євро-2016

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В азербайджанській "Габалі" Григорчук почав працювати в січні 2015-го. Нещодавно він продовжив контракт з клубом до червня 2017 року.

Разом з Григорчуком в "Габалу" перейшли кілька відомих українських футболістів - Дмитро Безотосний, Віталій Вернидуб, Олексій Гай, Олексій Антонов.