Півзахисник київського "Динамо" і збірної України Андрій Ярмоленко потрапив у сферу інтересів мадридського "Реала".

Про це повідомляє іспанське видання Sport.es.

За даними джерела, мадридський клуб має намір перехопити українця у свого головного ворога - "Барселони".

Вартість трансферу оцінюється в 25 млн євро, однак "Реал" може наполягти на зменшенні ціни. Сам перехід може відбутися влітку 2016 року.

Іспанські гранди вже давно цікавляться українським футболістом. Влітку 2015-го видання Sport.es поширювало інформацію про можливий перехід Ярмоленка в "Барселону" в зимове трансферне вікно. Інша іспанське видання Mundo Deportivo тоді спростувало інформацію про інтерес "Барселони" до гравця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Англійські ЗМІ повідомили минулого тижня, що клуб англійської прем'єр-ліги "Евертон" відновив інтерес до Ярмоленка і хоче придбати гравця влітку.

За неофіційною інформацією, президент "Динамо" Ігор Суркіс був готовий продати Ярмоленко взимку, якби в 1/8 фіналу ЛЧ "Динамо" попався "Реал", "Барселона" або "Баварія", проте в суперники киянам дістався "Манчестер Сіті". Швидше за все, Ярмоленко саме в "Динамо" дограє цей сезон до кінця.

Читайте також: Хочу "Реал"! - Андрій Ярмоленко

Нагадаємо, що в жовтні Ярмоленко підписав з "Динамо" новий контракт до 2020 року.

В історії мадридського "Реала" ще не було українських футболістів і Ярмоленко може стати першим.