Скандалом завершився поєдинок між турецькими футбольними клубами "Даллікаспор" і "Санайїспор".

Один з гравців "Санайїспора" не витримав напруги і вдарив ногою по обличчю футболіста команди-суперника, який в цей час лежав на газоні.

Як стало відомо, потерпілому гравцю "Даллікаспора" довелося накласти дев`ять швів. Він зізнався турецьким ЗМІ, що після інциденту страждає від болю в шиї, який не дає йому спати в останні дні.

Матч між командами завершився з нічийним рахунком - 2:2.

Читайте також: Юний фанат просив Коноплянку обміняти футболку на обійми (фото)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відзначимо, що подібні інциденти не рідкість під час футбольних матчів, особливо коли грають принципові суперники. У таких випадках емоції б'ють через край і у вболівальників, і у футболістів.

Нещодавно в матчі андалусійского дербі український півзахисник "Севільї" Євген Коноплянка відзначився брутальним поводженням стосовно суперника із "Бетіса".

На 35-й хвилині поєдинку українець поклав руку на шию Себальєса і сильно його штовхнув. Арбітр інциденту не помітив, але змушений був зупинити гру, оскільки потерпілий футболіст впав на газон, скорчившись від болю.