Людина, через яку київське "Динамо" змушене зіграти два матчі Ліги чемпіонів без глядачів, знаходиться під домашнім арештом та чекає на суд. Українська прокуратура передала його справу до суду.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Слідство уклало угоду про визнання підозрюваним своєї вини. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Його злочин - хуліганство, вчинене групою осіб. Інші учасники бійки ще у розшуку.

Нагадаємо, бійка на стадіоні "Олімпійський" під час гри Ліги чемпіонів між київським "Динамо" та лондонським "Челсі" сталася 20 жовтня.

На думку дисциплінарного комітету УЄФА, та бійка була проявом расизму, бо серед потерпілих були темношкірі глядачі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

УЄФА дискваліфікувала на два матчі єврокубків стадіон "динамівців", а також встановила випробувальний термін у три роки, протягом якого буде контролювати ситуацію з поведінкою київських вболівальників.

Читайте також: "Реал" націлився на Ярмоленка

Один з матчів "Динамо" вже провело з порожніми трибунами. Це була остання гра групового турніру ЛЧ проти "Маккабі". Другий матч без глядачів - 1/8 фіналу ЛЧ "Динамо" - "Манчестер Сіті". Хоча керівництво українського клубу збирається оскаржити покарання і поєдинок з "Ман Сіті" провести вже з повними трибунами.