Українку Катерину Монзуль визнали найкращим арбітром 2015 року серед жінок.

Як повідомляє прес-служба Міжнародної федерації футбольної історії та статистики, за підсумками голосування українська суддя набрала 114 очок.

Монзуль на 79 очок обійшла німецьку рефері Бібіану Штайнхаус, яку називали найкращою в світі за результатами двох попередніх опитувань. Цього року українці надали перевагу футбольні фахівці з 50 країн світу.

Читайте також: Хачеріді відмовив "Евертону"

Катерина судить міжнародні матчі починаючи з 2005 року. У 2015 році вона обслуговувала фінал чемпіонату світу серед жінок між США і Японією, а роком раніше - фінал жіночої Ліги чемпіонів.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

До першої десятки найкращих жінок-арбітрів світу увійшли також Естер Стаублі зі Швейцарії, Анна Марі Кайлі з Нової Зеландії, Кароліна Вітулано з Італії, Пернілла Ларссон зі Швеції, Кароль Енн Ченард з Канади, Теодора Албон з Румунії, Яна Адамкова з Чехії і Клаудія Умпіеррез з Уругваю.