Київське "Динамо" може розлучитися з півзахисником Олегом Гусєвим. Як повідомляє Matchday, у 32-річного футболіста закінчився контракт з київським клубом. На даний момент сторони не домовилися про його продовження.

Інтерес до Гусєву проявляють клуби з німецької Бундесліги, англійської Прем'єр-ліги, італійської Серії А і чемпіонату Туреччини. Також у футболіста є варіанти продовження кар'єри в американській лізі МЛС та чемпіонаті ОАЕ.

За інформацією видання, Гусєв хоче продовжити кар'єру в європейському топовом чемпіонаті, в якому він буде в полі зору у головного тренера збірної України Михайла Фоменка. Втім, український футболіст не виключає і переїзд в США в МЛС. За словами Гусєва, йому надійшла цікава пропозиція від клубу "з красивого міста". З українських футболістів в МЛС виступав і був на початку 2000-х дуже помітною фігурою Дмитро Коваленко.

Читайте також: Хачеріді відмовив "Евертону"

Нагадаємо, Гусєв перейшов до "Динамо" у 2003 році з київського "Арсеналу". За 12 з половиною років, проведених у складі киян, Олег став живою легендою "біло-синіх", зігравши за команду 420 матчів, в яких забив 91 м'яч. У складі "Динамо" він чотири рази ставав чемпіоном України, п'ять разів вигравав Кубок України. Останні кілька років Гусєв був капітаном динамівського клубу.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще