На турнірі серії IAAF World Challenge в Токіо 32-річна спортсменка з Харкова перемогла у забігу на 1500 м з результатом 4:02.47. А перемогу на турнірі у стрибках у висоту здобув ще один представник України Богдан Бондаренко.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Українка виграла у сильної спортсменки - 18-річної ефіопки Гудаф Цегай, яка завоювала срібло на цій дистанції на молодіжному чемпіонаті світу в 2014 році. Результат Міщенко став новим рекордом турніру Seiko Golden Grand Prix і кращим результатом спортсменки з 6 липня 2012 року.

Читайте також: У Черкасах півтори тисячі людей встановили рекорд з віджимань

Водночас, чемпіон світу та Європи зі стрибків у висоту Богдан Бондаренко розпочав новий сезон впевненою перемогою на етапі того ж турніру в Токіо

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Рекордсмен України розім'явся на висоті 2 м 20 см. Потім з першої спроби взяв 2-31 і з другої - 2-37.

Другий призер змагань китаєць Жанг Гуовей закінчив змагання на висоті 2 м 28 см. Токійський результат Богдана став кращим у світовому сезоні.

Нагадаємо, найкращим у кар'єрі результатом Богдана Бондаренка є 2 м 42 см - рекорд Європи, встановлений в 2014 році. Тільки 6 осіб в історії, включаючи Богдана, стрибали вище 2 м 41 см.