Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла у другий раунд турніру WTA Premier. Він выдбувається в італійському Римі.

У стартовому матчі Світоліна обіграла екс-десяту ракетку світу італійку Флавію Пеннетту. Українка обіграла свою суперницю з рахунком 6:4, 6:2. Пенетта наразі займає 26-е місце у світовому рейтингу.

Тепер рахунок у особистих зустрічах між Світоліною і Пеннеттою став рівним. Цікаво, що два роки тому в французькому Страсбурзі італійка перемогла нашу тенісистку з таким самим рахунком: 6:4, 6:2.

У наступному раунді суперницею Еліни стане екс-перша ракетка світу американка Венус Вільямс.

Тим часом український тенісист Олександр Долгополов також зміг пробитися до другого кола турніру серії "Мастерс", що відбувається в Римі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На старті Долгополов обіграв словака Мартіна Кліжана з рахунком 6:4, 6:1. У наступному раунді українець зіграє проти іспанця Гільєрмо Гарсія-Лопес, який вибив дев'яту ракетку турніру Чиліча.