Учора в готелі Братислава відбулося загальне зібрання збірної України з легкої атлетики, а вже сьогодні команда вирушала на головний старт зимового сезону – Чемпіонат Європи у приміщенні.

У цих змаганнях Україну представлятимуть 32 атлети, які змагатимуться в 20-ти видах програми. Лише в останній момент вирішилася ситуація щодо харків'янки Марини Килипко, яка мала шанси за добиранням потрапити в перелік учасниць Белграду-2017 у змаганнях зі стрибків з жердиною. І в останній заявочний день з ЄА до офісу ФЛАУ надійшов офіційний лист з запрошенням для Марини на чемпіонат Європи. Відповідно, вирушить до столиці Сербії і її тренер Віктор Шевцов.

Також керівництво збірної України скористалося можливістю дозаявити Ольгу Ляхову в естафету 4х400 метрів (до цього Ольга значилася лише серед учасниць з бігу на 800 метрів), щоб в нашій жіночій команді на всяк випадок була одна запасна атлетка.

Чемпіонат Європи у приміщенні відбудеться в Белграді 3-5 березня.

Як раніше інформував портал Знай.ua, Федерація легкої атлетики оголосила склад на ЧЄ-2017 у Белграді.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще