Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC Тоні Беллью (29-2-1, 19 КО) розповів, що допомогло йому виграти в поєдинку проти Девіда Хея (28-3, 26 КО).

В інтерв'ю Sky Sports Беллью поділився своєю дієтою, яка і допомогла йому перемогти Хея.

"Поки я в формі і здоровий, мені потрібна енергія, щоб якісно виконувати свою роботу в тренажерному залі. Це все, що мене хвилює. Я не той, хто думає про те, скільки калорій в підсумку він отримав. Мене не хвилює те, що ви їсте. Головне – як ви працюєте в тренажерному залі. Ніхто, я це дійсно вірю, в моїй вазі не працює так старанно, як я", – розповів Беллью.

Тоні зазначив, що після поєдинку у вазі не додав. "Я важу приблизно стільки ж, скільки і на момент бою. Зараз візьму тижневу відпустку, буду їсти все, що хочу, але потім знову повернуся в звичну вагу, щоб знову приступити до тренувань".

"Я намагався опинитися якомога ближче до суперважковиків, не погіршивши при цьому своїх кондицій. Мій раціон в основному складався з чотирьох-п'яти прийомів їжі в день. Я починав свій день з протеїнового коктейлю. Оскільки мені не доводилося бігати в 5:30 ранку на порожній шлунок, щоб скинути вагу, коктейль я випивав о 8 годині. Після цього йшов в тренажерний зал, де працював над силовою підготовкою. Після першого тренування в залі я випивав ще один коктейль, потім відправлявся додому, де з'їдав миску фруктів і горіхів з медом. Приблизно, в 11 ранку. Після цього міг випити кави. Якщо моя дружина була вдома, то я обідав вареними яйцями і лососем. Досить багато, враховуючи, що після цього я йшов в зал до мого тренера Девіда Колдуелла для заняття.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Вечеряв я або в Нандо, де брав курку, солодку картопля і кукурудзу. Або ж моя дружина готувала мені сама: куряча грудка, солодка картопля, кукурудза та шпинат. Я з'їдав дві порції: другу через три години після першої. Це не остаточний прийом їжі. Перед сном я випивав ще один протеїновий коктейль", – розповів Беллью про свою дієту під час підготовки до бою.

Нагадаємо, 4 березня Тоні Беллью здобув блискучу перемогу в бою з Девідом Хеєм, нокаутувавши його в 11-му раунді. Після цієї перемоги Беллью став одним з найбажаніших суперників у суперважкому дивізіоні.

Пізніше стало відомо, що Беллью зламав руку в бою з Хеєм, а Девіду після бою зробили операцію на нозі. Крім того, Хея можуть дискваліфікувати за висловлювання на адресу Беллью перед їх боєм.

Після перемоги Беллью розповів, що готовий до поєдинку з супертяжем Деонтеєм Уайлдером. Тренер Беллью хоче, щоб він завершив кар'єру, а Тоні впевнений, що в реванші поб'є Хея ще швидше.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Хей сумнівається, що Беллью зможе перемогти когось із чемпіонів.