Понад тисячу вибухів у зоні проведення антитерористичної операції зафіксувала протягом вихідних спеціальна моніторингова місія ОБСЄ.

Таку інформацію співробітники місії оприлюднили у своєму звіті.

"У Донецькій області 25 березня СММ місія задокументувала менше порушень режиму припинення вогню, включаючи близько 540 вибухів, в порівнянні з попереднім звітним періодом (приблизно 550 вибухів), і 26 березня більше порушень режиму припинення вогню щодо 25 березня, з яких принаймні 660 вибухів, а також залпи від ракетних систем залпового вогню ", - йдеться в звіті.

На Луганщині зафіксовано 274 та 56 вибухів відповідно.

У суботу спостерігачі ОБСЄ під час перебування в підконтрольній бойовикам "ЛНР" Кадіївці, за 50 кілометрів від Луганська, почули 155 постріли зі зброї невстановленого типу. Вони зафіксували 23 вибухи, з яких 18 були від ударів мінометних та артилерійських снарядів на відстані від одного до 20 кілометрів на схід, південний схід, захід і північний захід.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", сьогодні спостерігачі ОБСЄ повідомили, що на Донбасі в районі контрольованих урядом України сіл Оріхове-Донецьке хтось обстріляв їх безпілотник.