Спостерігачі ОБСЄ повідомили, що на Донбасі в районі контрольованих урядом України сіл Оріхове-Донецьке (в 44 км на північний схід від Луганська), хтось обстріляв їх безпілотник.

У повідомленні на офіційному сайті говориться, що як тільки представники місії запустили в повітря свій літальний апарат, в небі з'явився ще один безпілотник. Він літав на апаратом ОБСЄ і знімав спостерігачів. Після він полетів на захід.

"Пізніше, менше ніж за півхвилини, СММ почула десять одиночних пострілів зі стрілецької зброї на відстані 200-300 м із заходу. Тривалість пострілів становила близько 30 секунд. За оцінкою СММ, постріли були зроблені в напрямку безпілотного літального апарату СММ, який знаходився в 200 -300 метрів на захід і на висоті менше 100 метрів ", - йдеться в повідомленні ОБСЄ.

Місії ОБСЄ поінформувала про інцидент СЦКК і зажадали подальших роз'яснень.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що спостережна місія ОБСЄ отримає більше можливостей для відстеження ситуації на Донбасі. Для цього будуть використовувати знімки з супутника.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще