Спостерігачі ОБСЄ повідомили, що на Донбасі в районі контрольованих урядом України сіл Оріхове-Донецьке (в 44 км на північний схід від Луганська), хтось обстріляв їх безпілотник.

У повідомленні на офіційному сайті говориться, що як тільки представники місії запустили в повітря свій літальний апарат, в небі з'явився ще один безпілотник. Він літав на апаратом ОБСЄ і знімав спостерігачів. Після він полетів на захід.

"Пізніше, менше ніж за півхвилини, СММ почула десять одиночних пострілів зі стрілецької зброї на відстані 200-300 м із заходу. Тривалість пострілів становила близько 30 секунд. За оцінкою СММ, постріли були зроблені в напрямку безпілотного літального апарату СММ, який знаходився в 200 -300 метрів на захід і на висоті менше 100 метрів ", - йдеться в повідомленні ОБСЄ.

Місії ОБСЄ поінформувала про інцидент СЦКК і зажадали подальших роз'яснень.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що спостережна місія ОБСЄ отримає більше можливостей для відстеження ситуації на Донбасі. Для цього будуть використовувати знімки з супутника.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще