Головна військова прокуратура буде вимагати від суду вищої міри покарання для колишнього президента України Віктора Януковича.

Про це журналістам після засідання суду сказав прокурор Головної військової прокуратури Руслан Кравченко. Він пояснив, що обвинувачений не визнав своєї провини.

"Сторона звинувачення, оскільки обвинувачений не визнав провини в ході досудового слідства, буде клопотатися тільки за найсуворішу міру покарання - це довічне позбавлення волі", - сказав Кравченко.

Нагадаємо, колишній президент України Янукович звинувачується за ч. 1 ст. 111, ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110, ч. 2 ст. 437 Кримінального кодексу України. Йдеться про державну зраду, пособництво представникам влади РФ, вчинення дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Віктор Янукович покинув Ростов-на-Дону.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще