За останні декілька днів, після 99 засідання Комісії по контролю за файлами Інтерполу, з "чорного" списку почали вибувати одіозні гравці політичної арени часів втікача Януковича, та й він сам більше не розшукується.

Відомий український карикатурист Георгій Ключник опублікував на своїй сторінці в Facebook забавну картину, присвячену раптового прояву доброти з боку міжнародної поліції.

Клочник намалював українських генпрокурорів, які працювали після закінчення Євромайдану. Тут зображені Юрій Луценко, Олег Махницький, Віталій Ярема та Віктор Шокін. Всі вони стоять на колінах і подають новину про те, що Віктора Януковича Інтерпол все-таки перестав шукати.

"Батя, ми старалися", - підписав свою роботу Ключник. Всього за дві години пост зібрав більше 130 лайків і 50 репостів. "Вони всі повинні бути на повідку у Петі, що кланяється, тоді композиція буде завершеною", "вони господарів бояться більше, ніж гніву людського", - пишуть в коментарях під картиною.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Інтерпол зняв з міжнародного розшуку сім'ю Януковичів, Олександра Онищенка, Едурда Ставицького і Андрія Клюєва.