Ще один чиновник часів втікача Януковича поповнив "білий" список Інтерполу. На цей раз - глава АП і колишній секретар РНБО Андрій Клюєв.

Як повідомляє "Українська правда", це підтвердив Ярослав Тракало, глава прес-центру Національної поліції. Він розповів, що таке рішення Комісія з контролю за файлами Інтерполу прийняла на 99 сесії. Генеральна прокуратура отримала копію рішення, оскільки вона є органом досудового розслідування.

Нагадаємо, Андрія Клюєва підозрюють в причетності до побиття людей на Майдані, в незаконному перешкоджанні мітингам і мирним акціям протесту. Також правоохоронці вважають, що він був одним з тих, хто дозволив силовикам розстрілювати учасників Євромайдану. За останніми даними, Клюєв переховаються від правосуддя на території Росії.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що буквально за лічені дні з "чорного" списку Інтерполу вийшли троє одіозних українських чиновників.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Міжнародна поліція більше не розшукує родину Януковичів: як батька, що втік з ганьбою, так і сина. З міжнародного розшуку також зняли скандального Олександра Онищенка, якого звинувачують в розкраданні державних коштів на суму в три мільярди гривень. Також Комісія вирішила, що не варто більше розшукувати одіозного міністра енергетики часів Януковича Едуарда Ставицького: чомусь вирішили, що його справа не є кримінальною: на думку комісії, тут має місце бути інтерес політичний.