Ряд гучних заяв щодо українських політиків зробили в Інтерполі. Слідом за екс-президентом-втікачем Віктором Януковичем та колишнім міністром енергетики Едуардом Ставицьким в міжнародній організації відмовилися оголосити в розшук нардепа-втікача Олександра Онищенка.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на заяву прес-секретаря Нацполиции Ярослава Таркало.

"За його словами, Комісія з контролю за файлами Інтерполу на 99-й сесії прийняла рішення відмовити в оголошенні в розшук Онищенка", – процитували у виданні.

Відповідну інформацію міжнародна організація направила прямо до Національного антикорупційного бюро України.

Нагадаємо, Онищенко підозрюють в організації розкрадання грошей при видобутку і продажу природного газу, завдавши шкоди державі на три млрд гривень. Верховна Рада України в липні зняла з втікача недоторканність, а також дозволила його заарештувати. Після цього нардеп втік до Британії.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", глава НАБУ Артем Ситник раніше заявляв, що Інтерпол вкрай довго вирішував питання про оголошення в розшук Онищенка, через що бюро поряд зі Спеціалізованої антикорупційної прокуратурою задумалися, чи запустити заочне засудження втікача.