Державний департамент США закликав Кремль використати свій вплив на підконтрольних йому бойовиків на Донбасі, щоб дозволити ОБСЄ провести розслідування підриву патруля місії.

Співробітники відомства також повідомили, що шоковані та глибоко засмучені загибеллю свого земляка.

"США знову закликають Росію використовувати свій вплив на сепаратистів, аби зробити перший крок до миру на сході України і забезпечити помітне, об'єктивне і таке, що не підлягає скасуванню, поліпшення ситуації з безпекою", - йдеться в заяві прес-служби Держдепартаменту.

Нагадаємо, 23 квітня, близько 10 ранку в районі села Пришиб у Луганській області на міні підірвався автомобіль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

У результаті вибуху загинув громадянин США. Ще одна співробітниця - громадянка Німеччини - потрапила в лікарню з важкими пораненнями.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", радник голови МВС Зорян Шкіряк заявив, що Путін влаштував теракт на Донбасі.