Підрив автомобіля спостерігачів місії ОБСЄ на Донбасі має всі ознаки терористичного акту, який був заздалегідь спланований Кремлем.

Відповідну думку на сторінці у Facebook висловив радник очільника МВС Зорян Шкіряк.

Він стверджує, що відповідати за злочин повинен безпосередньо російський президент Володимир Путін, а також найманці з "Л/ДНР".

За словами Шкіряка, подібний інцидент – це відкритий сигнал не тільки для України, а й для всієї міжнародної спільноти, адже у такий спосіб кремлівський лідер намагається реалізувати свої окупаційні плани.

"Стався відверто терористичний акт, скоєний кремлівськими бойовиками…Путін давно перетнув межу вседозволеності задля задоволення своїх психічно збочених амбіцій", - підкреслив радник глави МВС.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шкіряк вважає, що вбивство співробітника місії ОБСЄ потрібно розслідувати негайно, щоб показати Кремлю рішучість намірів. Для цього спільних зусиль повинні докласти представники ЄС та США та покарати причетних до злочину згідно норм міжнародного права.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що генсек НАТО Єнс Столтенберг наголосив на необхідності ретельного розслідування інциденту із представниками місії ОБСЄ на Донбасі.